Det går bra nu | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Det går bra nu

Hallå folket 🙂
Nu uppdaterar vi lite här igen tycker jag ;). Livet rullar la på ganska fint för mig dessa tider. Har antagligen fått deltidsjobb på modellink bland annat. Ska in till dom på måndag & ta lite bilder & sen när jag var i stan i torsdags så blev jag påsprungen igen av två engelsktlande människor som ville att jag skulle stått modell för dom idag, dock så tackade jag nej. Vad har hänt mer..funnit kärleken kanske? You never know ;). Hihi. Aaaanyways, idag ska jag ut med massa goa brudar. Vi drar till standard stället Berså där dom har skönaste temat ”Rio de Janeiro” med sambadansare & carnival anda. Så nu ska jag börja fixa mitt hår & sedan resten av mig & senare blir det förfest at Jenny’s.
Puss på er & ha en riiiiktigt go lördag!

bkjiljö bkjilguiojö

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats