Fira zandra - check | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Fira zandra – check

Dagen började med att jag & Jennifer åkte ner till mölndals centrum o köpte tårta o så. Sen blev det hem till Jennie & fixa sig & duka fint o invänta Zandra. När hon hade kommit så hugg vi in på tårtan & hon fick sina presenter. Sen chillade vi bara o så. Inte vart på världens bästa humör idag, tror det märktes emellanåt, sorry för det tjejer. Alla drog hem ganska tidigt iallafall, vilket var helt okej för min del eftersom att jag var fett trött o så. Så nu sitter jag här & lyssnar på regnet som typ öser ner där ute..uuh. Ska nog ta mig något att äta nu o ba ha de allmänt chill.
Ha det!

3 bilder från idag 🙂
Foto2565

Foto2566

Foto2567

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats