Lite shopping med mamma & syrran | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Lite shopping med mamma & syrran

Hejsan!
Jag kom hem från stan för ca 2 timmar sedan. Har varit där med mamma o syrran för lite mat & shopping. Vi åkte in vid
halv fyra-tiden & började med att äta på Lydia’s Diner inne i Nordstan. Sedan gick vi runt i lite affärer & inne på H&M köpte jag mina allra första skjortor, två stycken blev det. Sedan blev det lite efterrätt bestående utav frozen yoghurt för min del, supergott! Efter det så tittade vi i några fler butiker innan det var dags att åka hem. Nu tänkte jag lägga in alla bilder från nyår & fixa till dom lite så att inlägget om min nyårsafton kan komma upp snart 👌🏻. Sedan ska jag förhoppningsvis börja läsa min bok som jag fick i julklapp också, äntligen. Så ja, det är det som händer nu. Hoppas att ni har haft en bra dag, puss o kram!

Snapchat-1754719920

Snapchat-20398163

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats