Hejdå 2016 | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Hejdå 2016

Hej allihopa!
Herregud, är det verkligen sant? Är det verkligen sista dagen på 2016? Kan inte fatta det.
Jag vet att man varje år säger ”shit, vad snabbt det här året har gått”. Men alla jag pratat med instämmer att 2016 verkligen
har tagit priset. Sjukt. Men nu är det iallafall nyårsafton & det ska firas ikväll med mina babes! Det blir middag hos Hanna först & sedan iväg på inte bara en, utan två fester tror jag. Det kommer säkert bli ett superbra avslut på 2016! Jaha, vad har hänt detta året då & vad är mina tankar? 2016 har varit ett bra år tycker jag faktiskt. Jag har festat mycket (både hemmafester & utgångar) med människor jag tycker om & älskar, jobbat & tjänat pengar, varit på festival, varit utomlands, lärt mig lite mer om mig själv & växt som människa. Jag har prioriterat tjejerna på ett helt annat sätt & relationen vi har idag är något helt annat än vänskap. Dom är inte mina vänner längre, dom är mina queens. Detta året hade verkligen inte gått utan dom. Sedan har jag även börjat släppa in killar i mitt liv igen. Även när jag hade kommit över mitt ex helt i typ oktober 2015 så kände jag att jag behövde få vara fri & bara leva liksom. Så killar var inte alls något jag la fokus på, på något plan. Jag ville inte snacka med killar, jag ville inte dansa med killar, jag ville knappt titta på dom liksom haha. Men detta året, typ i slutet av våren kanske så började jag känna att nu känns det okej igen att börja släppa in dom lite smått. Så ja, Steffi is back on track 100% & det känns rätt. Men med allt gott kommer ju oftast något dåligt, right? Även om 2016 har varit ett bra år & även om jag har mina queens & är tillbaka på banan på olika plan så har jag fallit ganska hårt på andra håll. Mitt psyke har inte varit det bästa nu dom senaste 3 månaderna. Det har väl aldrig varit 100% stabilt men nu det senaste har det varit såpass illa att jag kontaktat en psykolog, när jag får en tid hos denne vet jag inte, men så är läget iallafall. Vi ska inte gå mer djupgående än så om det ämnet i detta inlägget, ville bara säga återigen att med allt gott så kommer oftast något dåligt. Men slutligen, tack som fan 2016 för allt jag fått uppleva & allt jag fått känna. Nu är det dock dags att släppa taget om dig & välkomna ett nytt år. Så 2017? Nu jävlar kör vi!

happy-new-year

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats