Nyårsshopping med Jennie | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Nyårsshopping med Jennie

Hola!
Idag har jag & Jennie haft våran lilla tradition, nyårsshoppingen. Vi började med det 2011 & har fortsatt sedan dess.
Det innebär att vi åker in till stan när det öppnar & krigar med alla andra i butikerna fram till typ stängning på jakt efter
den perfekta nyårsoutfiten. Så ja, idag var vi inne i stan strax efter 10:00 & gick igenom hela nordstan utan några resultat. Så vi tröstade oss med en smoothie från ”Naked Juicebar” innan vi drog oss bort mot kompassen för att kolla i butikerna där. När vi kom in på ”Bubbleroom” så testade jag en svart off shoulder klänning i spets som satt sååå fint så jag bestämde mig för att hänga undan den under dagen. Sedan fortsatte vi vårt sökande men när vi hade gått igenom kompassen så kände vi att vi behövde en matpaus. Så vi gick in & åt världens godaste middag på ”Harrys”. När vi var mätta & belåtna gick vi vidare ner på gatorna som ligger efter kompassen & gick in i alla möjliga butiker. Tillslut hittade Jennie en svart sammetsklänning i en random butik som hon tyckte om. Så hon testade den & den satt jättefint på henne så hon köpte den. Jag testade också lite fler klänningar på vägen men föll inte för någon lika mycket som jag hade fallit för klänningen jag testat inne på ”Bubbleroom”. Så vi gick tillbaka dit & så köpte jag den! Är så nöjd. Sedan gick vi bort till Nordstan igen för att köpa våran nyårsdricka på systemet & för att snabbt springa in på H&M där jag hittade en jättefin chocker till min nyårsklänning. Ja, sedan var klockan 19:00 & vi gick bort mot pendeln för att åka hem. Är sååå död nu efter 9 timmar på stan & ca 4 timmars sömn inatt.
Men det var värt det som vanligt, för nu kommer man vara bomb på nyår 😉.
Haha well, nu ska jag andas ut en stund här i soffan innan jag däckar i sängen. Puss.

Min klänning 😍 Svårt att få en helhet när
man bara ser den såhär. Men den är snygg på, jag lovar 😂😉.
model-behaviour-stina-dress-black_6

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats