Besök hos mormor & juldagens festligheter | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Besök hos mormor & juldagens festligheter

Hejsan!
Idag är det annandag jul & jag, mamma o Lisette har spenderat eftermiddagen & kvällen hos mormor.
Vi drack kaffe, fikade & hade lite julklappsutdelning. Det var mysigt även om jag var sjukt trött & anledningen till det var ju
för att jag var ute igår. Igår var det ju juldagen & jag har aldrig festat på juldagen innan så det var la på tiden nu. Det började med att jag, Jennie & Jennifer hade sällskap till Hanna där Sandra redan var på plats. Frida jobbade så hon kunde tråkigt nog inte joina. Iallafall, vi kom fram till Hanna runt 18:15 & då var det bara vi tjejer där. Så vi satt o drack o tjöta en stund innan resten droppade in. Då höjdes musiken o vi dansade, körde lite dricklekar o hade allmänt kul. Runt 23-tiden så begav vi oss in mot stan för att festa vidare på Gretas. Hade sååå kul där. Det blev några turer till baren & häng på dansgolvet, perfekt. Kvällen nådde sitt slut vid 4-snåret & då drog hela gänget för att käka på donken innan alla tog sig hem. En mycket bra kväll! Men
idag har jag varit helt död somsagt. Kom iallafall hem från mormor för en stund sedan så nu ska jag bara chilla. Bye!

Jag & Jennifer igår 💕

15741143_10209080005732119_7922391459989619528_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats