Åhfan, uppdatering! | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

Åhfan, uppdatering!

Men hej på er!
Fan, är det bara jag eller ekar det här inne? Hahah, ne skämt o sido. Jag har inte dött, jag har bara
inte haft något att blogga om det senaste. Det händer liksom inte så mycket i livet nu, vilket man kanske
skulle kunna tro när det gäller en brud på 21 år. Men icke. Jag jobbar för fullt just nu då jag har fått fasta tider på krokslätts förskola fram till jul & jag har redan avverkat 3 veckor. Jag jobbar för en som är hemma med sitt sjuka barn så jag jobbar ju hela pass måndag-fredag varje vecka. Det säger ju inte plånboken nej till även om det inte
blir en förmögenhet kanske. Så ja, det har hänt iallafall. Annars har det inte hänt så mycket, var ute en sväng förra lördagen med Sandra men det var ju inte utgångarnas utgång om man säger så haha. Lite rörig kväll. Igår efter jobbet så åkte jag iallafall med mamma & Lisette till Frölunda Torg. Vi käkade lite mat & gick runt i några butiker då det var ”black friday”. Köpte faktisk en ny vinterjacka till ett pangpris. Originalpriset var 1499 men jag köpte den för 699, kap! Jättesnygg typ marinblå jacka är det. Ville helst haft en militärgrön jacka men har inte hittat någon & nu orkade jag inte leta mer. Skulle köpt skor också men hittade inga så det får bli en annan gång. Ne men så det var en trevlig fredag med mor & syster 😉. Idag blev det också en dag med dom två. Vi åkte in till stan & åt mexikanskt på ”Lydia’s diner”, så gott. Sedan gick vi runt lite inne i stan & fördrev tiden innan det var dags för bio. Yes, vi var &
såg ”En underbar jävla jul” & den var bra faktiskt. Efter bion som var slut runt 18:30 så blev det hemfärd. Så ja,
nu har jag vart hemma ett tag & tänkte att det var dags att uppdatera den här bloggen lite haha.
Vi får la se när jag skriver igen, ha en fortsatt trevlig lördag iallafall. Puss på er!

I brist på annat så får ni en bild på nya jackan 😊. Ser ju bättre ut på/i verkligheten men har
inte tagit någon bild när jag har den på så…whatever! Sen, det där vita ni ser är där själva märket
sitter (som i verkligheten är mörkbrunt), dom har bara tagit bort det på hemsidan av någon anledning 😋.
2200122372087_F

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats