ESC med babes | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

ESC med babes

Hej finisar!
Lördag idag & strålande väder, perfekt :). Jag & mamma tog oss en promenad från
Lisette förut vid ca 12:30 tiden hem till oss. Jag skulle rensa lite bland mina sommarkläder då det är lite nytt på ingång & mamma skulle också göra lite saker. Vi har ju flyttat till Lisette nu & har redan bott här i en vecka, bara 5 veckor kvar nu ;). Efter våran lilla visit hemma så tog jag bussen tillbaka till Lisette & nu håller jag på att fixa käk, så hungrig. Ikväll ska jag iallafall bege mig ut till Jennie där tjejerna + Jennies familj ska samlas för att titta på ESC, Eurovision Song Contest alltså. Tror dock inte att jag kommer heja på Måns, blir nog något annat land då jag inte gillar hans låt något vidare ;p.
Men men, ska bli kul & mysigt iallafall! Btw så håller jag på med bilderna från Jennifers fest fortfarande, men dom dyker upp snart! Well, ha en fin lördag människor. Puss :).

Eurovision_Song_Contest_2015_logo.svg_

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats