New in - Lager 157 | stephanierochaa

stephanierochaa

Annons

New in – Lager 157

Hej hörrni 🙂
Idag var jag med mamma på Ikea i Kållered & käkade middag, lite vardagslyx sådär.
Efter det så drog vi en sväng förbi Lager 157 & det är förjävla farligt att gå in där asså, sjukt billigt! Så ja, jag fick ju med mig lite tröjor hem. Fyra tröjor blev det för 200 kronor, värt. Sedan testade jag även en svart gosig tröja men färgen föll mig inte riktigt i smaken när den väl satt på så jag ville testa den i vitt också. Men då ser jag att mamma håller i den vita så fick testa den & den gillade jag mer! Så vi kom fram till att mamma skulle köpa den & så får jag låna den när jag känner fört, kanon ;). Iallafall, här kommer bilder på tröjorna & även hur dom ser ut på mig på ett ungefär. 

3 tröjor för 100:-
En ljusgrå, en mörkgrå & en blågrå i samma modell (yes, jag gillar grått..)

DSC00201 DSC00205DSC00207

Såhär ser tröjan ut på (har den blågråa på bilden).
Detalj – En liten bröstficka

DSC00198 DSC00187

Mitt andra köp.
En gråblommig tröja för 100:-

DSC00212

Och såhär ser den ut på
DSC00181 DSC00171

Och sist ut, tröjan som mamma köpte för 150:-
DSC00214

Och såhär ser den ut på
Skojar inte om det känns som att ha på sig bomull..
DSC00170

Det var det!
Får även ursäkta den halvkassa bildkvalitén men det var mörkt
när jag kom
 hem så badrummet var den enda platsen med någorlunda bra ljus.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats